KSA Automatisering Amersfoort

Persoonlijk advies - direct contact.

Automatisering

Voor enkele opdrachtgevers hebben we administratieve zaken geautomatiseerd. U kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan een opdrachten administratie. Hierbij worden de vroegere papieren dossiers vervangen door bestanden op de computer. Voordeel is dat de informatie voor iedereen binnen het bedrijf snel is terug te vinden, zonder van zijn werkplek te komen.
Bijkomend voordeel is dat u de informatie maar één keer hoeft in te tikken. Daarna is het steeds opnieuw beschikbaar, zonder dat u ze hoeft over te tikken met alle gevaar van fouten.

Deze vorm van automatisering wordt opgezet in een zogenaamde intranet applicatie. Dit houdt in dat er een interne website aanwezig is. Via deze interne website kan informatie worden ingevoerd, kunnen overzichten worden opgevraagd, fakturen gemaakt, enz. Uiteraard kan dit ook in de cloud worden uitgevoerd. Dit betekent dat de software op een externe server draait.

Maar ook andere mogelijkheden zijn er. U kunt denken aan het bijhouden van een uren-administratie, adressenboek, relatiebeheer, (simpele) boekhoudkundige taken, interne informatiesystemen, digitale archivering, enz.

Heeft u belangstelling hiervoor, nodigt u ons dan eens uit voor een vrijblijvend gesprek. U kunt hiervoor gebruik maken van de contactpagina, zie de link hieronder rechts.

Websites

© KSA Automatisering, Kosmonaut 9c, 3824 MK Amersfoort. Telefoon: 033-7370086. KvK: 31035981