KSA Automatisering Amersfoort

Persoonlijk advies - direct contact.

Blom Elektro

Een informatieve website met een webwinkel. Zo is deze website het beste te typeren. De firma Blom Elektro is al vele jaren een bekende zaak voor wit- en bruingoed in Hoogland bij Amersfoort. Zij wilden dat hun klanten makkelijk konden zien of een artikel dat ze op het oog hadden, door Blom geleverd kon worden. Het resulteerde in een website met webwinkel.

De website bestaat dus uit een gedeelte informatief en een gedeelte webwinkel. De webwinkel wordt beheerd vanuit de xwinkels-software. Hier kan tevens de inhoud van de informatieve pagina's worden aangepast. Naar wens kan men pagina's toevoegen of verwijderen. Deze opzet is perfect voor kleinere webwinkels, die geen aparte webwinkel willen, maar deze willen combineren met hun bestaande website. En ze willen niet voor elk wissewasje naar hun ict-bedrijf moeten bellen, maar veel gewoon zelf kunnen doen. En dat op een moment dat het hun schikt.

U vindt meer informatie over het xwinkels-concept op de informatieve pagina hierover: xwinkels

Heeft u belangstelling, vraagt u dan meer informatie of nodigt u ons uit voor een vrijblijvend gesprek. U kunt hiervoor gebruik maken van de contactpagina, zie de knop hieronder rechts.

Websites

© KSA Automatisering, Kosmonaut 9c, 3824 MK Amersfoort. Telefoon: 033-7370086. KvK: 31035981