KSA Automatisering Amersfoort

Persoonlijk advies - direct contact.

Nieuw Bach Ensemble

Het Nieuw Bach Ensemble is een projectkoor dat regelmatig door heel Nederland concerten geeft. Hoewel vaak stukken van Bach ten gehore worden gebracht, zijn even zo vaak stukken van andere componisten het onderwerp. Niet voor hun niets is hun slogan: Meer dan Bach alleen.

Voor dit koor ontwikkelden wij een website. De website kent de volgende mogelijkheden:
Mogelijkheid tot het online kopen, betalen en versturen van kaarten.
Beheer in een apart gedeelte van de concerten en de inhoud van de pagina's.
Beheer in een ander apart gedeelte van de beschikbare- en verkochte kaarten.

Dit heeft geresulteerd in een website die door het koor zelf kan worden onderhouden. Slechts in incidentele gevallen, behoeven ze technische ondersteuning. Wil men een concert invoeren; Men kan het zelf. Wil men een slogan er bij, men maakt er aan en plaatst die. Kleine en grote aanpassingen kan men zelf.

Heeft u belangstelling, vraagt u dan meer informatie of nodigt u ons uit voor een vrijblijvend gesprek. U kunt hiervoor gebruik maken van de contactpagina, zie de knop hieronder rechts.

Websites

© KSA Automatisering, Kosmonaut 9c, 3824 MK Amersfoort. Telefoon: 033-7370086. KvK: 31035981