KSA Automatisering Amersfoort

Persoonlijk advies - direct contact.

Stichting Bewindvoering

Deze website is gemaakt in opdracht van de Stichting Bewindvoering. Deze ondersteunt mensen in financiele problemen. Ze hadden behoefte aan een website die aan hun (mogelijke) klanten informatie verschafte over mogelijkheden en kosten.

De vraag heeft geresulteerd in een eenvoudige website. Omdat er slechts sporadisch dingen gewijzigd hoeven worden, is er voor gekozen een statische website te nemen. Wijzingingen worden door ons gedaan.

Heeft u belangstelling, vraagt u dan meer informatie of nodigt u ons uit voor een vrijblijvend gesprek. U kunt hiervoor gebruik maken van de contactpagina, zie de knop hieronder rechts.

Websites

© KSA Automatisering, Kosmonaut 9c, 3824 MK Amersfoort. Telefoon: 033-7370086. KvK: 31035981