KSA Automatisering Amersfoort

Persoonlijk advies - direct contact.

Sinds 2008 hebben we in samenwerking een webwinkelconcept (webwinkelplus) gemaakt. In 2012 ontstond de behoefte hiernaast een eigen (eenvoudiger) concept te ontwikkelen. Dit werd xwinkels. Uiteraard zijn hierin de eerder opgedane ervaringen verwerkt. Goede punten zijn overgenomen en punten die verbetering behoefden werden aangepast. In vergelijking met de andere concepten is xwinkels eenvoudiger van opzet. En daardoor gebruiksvriendelijker.

Wat houdt het concept in?
Op onze server hosten wij uw webwinkel. Op deze server is tevens het beheer van de webwinkel ondergebracht. De software voor het beheer van de webwinkel wordt gedeeld. De webwinkel zelf is uitsluitend van u. U betaald een éénmalig bedrag voor het maken van de webwinkel en verder een vaste maandelijkse vergoeding voor de serverruimte en het gebruik van de software. Tevens is hier ondersteuning bij inbegrepen. Wanneer wij de domeinnaam voor u aanvragen, zijn ook deze kosten onderdeel van de vaste vergoeding.

Wat zijn de voordelen van deze aanpak?
U hoeft niet zelf uit te vinden hoe alles werkt. Wij ondersteunen u persoonlijk.
Geen zorgen over installatie, wij regelen alles voor u.
U betaalt niet nog eens extra voor ondersteuning tijdens het gebruik.
Duidelijke kostenstructuur.
Suggesties voor verbetering, die ook voor anderen nuttig zijn, worden zonder meerkosten opgenomen in het concept.
Door onze aanpak werkt uw webwinkel soepeler en sneller.

Ook een goede webwinkel? Vraagt u dan meer informatie of nodigt u ons uit voor een vrijblijvend gesprek. U kunt hiervoor gebruik maken van de contactpagina, zie de knop hieronder rechts.

Websites

© KSA Automatisering, Kosmonaut 9c, 3824 MK Amersfoort. Telefoon: 033-7370086. KvK: 31035981